logistyka.net.pl - wortal logistyczny | logistyka | e-logistyka | TSL

PARTNER PORTALU:

A+ A A-
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii

Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii 2 lata temu #5858

  • Agdzia
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posty: 2
  • Oklaski: 0
Witam,
Chciałabym zacząć pisać pracę na temat procesów logistycznych takich jak zaopatrzenie i magazynowanie w branży gastronomicznej, na przykładzie konkretnej firmy. Może pisał już ktoś coś podobnego lub mógłby mi polecić literaturą w tym obszarze.

Z góry dziękuję za pomoc.

Odp: Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii 2 lata temu #5884

  • Lukasz
  • Offline
  • Administrator
  • Posty: 2849
  • Oklaski: 119
Witam,

nie ma niestety za wiele literatury na ten temat.
Wybrane aspekty zostały omówione np. w następujących książkach:
- Szymanowski W., Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce. Kierunki zmian, Warszawa 2008,
- Magazynowanie towarów niebezpiecznych, przemysłowych i spożywczych, pod red. A. Korzeniowskiego, wyd. przez ILiM w Poznaniu w 2006 r. w ramach serii wydawniczej Biblioteka Logistyka,
- Berdowski J. B., Rutkowska H. (red.), Poradnik producenta i dystrybutora artykułów spożywczych, Warszawa 2004.

Ponadto na naszym portalu można znaleźć szereg artykułów, które mogą być źródłem potrzebnych informacji.

Pozdrawiam
ŁP
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.13 sekundy

Ostatnio na forum

 Instytut Logistyki i Magazynowania

Logowanie

LOGOWANIE

Rejestracja

Rejestracja użytkownika
lub Anuluj