Zaloguj się
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii

Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii 9 lata 3 miesiąc temu #5858

  • Agdzia
  • Agdzia Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posty: 2
  • Oklaski: 0
Witam,
Chciałabym zacząć pisać pracę na temat procesów logistycznych takich jak zaopatrzenie i magazynowanie w branży gastronomicznej, na przykładzie konkretnej firmy. Może pisał już ktoś coś podobnego lub mógłby mi polecić literaturą w tym obszarze.

Z góry dziękuję za pomoc.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii 9 lata 3 miesiąc temu #5884

  • Lukasz
  • Lukasz Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posty: 3688
  • Otrzymane podziękowania: 200
  • Oklaski: 159
Witam,

nie ma niestety za wiele literatury na ten temat.
Wybrane aspekty zostały omówione np. w następujących książkach:
- Szymanowski W., Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce. Kierunki zmian, Warszawa 2008,
- Magazynowanie towarów niebezpiecznych, przemysłowych i spożywczych, pod red. A. Korzeniowskiego, wyd. przez ILiM w Poznaniu w 2006 r. w ramach serii wydawniczej Biblioteka Logistyka,
- Berdowski J. B., Rutkowska H. (red.), Poradnik producenta i dystrybutora artykułów spożywczych, Warszawa 2004.

Ponadto na naszym portalu można znaleźć szereg artykułów, które mogą być źródłem potrzebnych informacji.

Pozdrawiam
ŁP
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Czas generowania strony: 0.100 s.